Energija

Energijska ploščica Energy Bar Banana 50 g

1,80 €

Na zalogi

Brez aspartama Brez dopinga Brez GSO Brez umetnih barvil
Energijska ploščica Athlete Energy Bar vas bo hitro oskrbela z energijo, ki jo pri povečani telesni aktivnosti še kako potrebujemo. 

Sedaj tudi v pakiranju po 24 tablic.

Energijska ploščica Athlete Energy Bar priskrbi telesu energijo, ki postopoma prehaja v telo in omogoča daljše in učinkovitejše funkcioniranje telesa med športnimi aktivnostmi ter vsakodnevnimi in službenimi opravili.

PREDNOSTI:
 • optimalna kombinacija preprostih in sestavljenih sladkorjev,

 • vsebuje samo naravne sestavine,

 • brez GSO, umetnih barvil, dopinga in aspartama,

 • EU poreklo surovin.


LASTNOSTI:

 • namenjen ustvarjanju energetskih zalog,

 • poveča vnos ogljikovih hidratov,

 • odličen pri povečanih psihofizičnih obremenitvah,

 • odličen za v šolo, na pot, službo in trening.


Athlete Energy Bar je odlična izbira za vse psihično in fizično aktivne, saj vam žitne ploščice ponovno zapolnijo zaloge glikogena v skeletnih mišicah.

Opis

Podrobnosti

Energijska ploščica Athlete Energy Bar odlično zadosti potrebam po hranilih pri ljudeh z aktivnim življenjskim slogom.

Athlete energijske ploščice so izjemno priročne in okusne, poleg tega pa si z njimi zagotovite povišan vnos ogljikovih hidratov. Spadajo med prehranska dopolnila, ki ti dajo dodatno energijo.

Ogljikovi hidrati v energijski ploščici Athlete Energy Bar dajo telesu dodatno energijo, ki jo pri povečani telesni aktivnosti še kako potrebujemo.

Ogljikovi hidrati so zelo pomembna sestavina v vsaki pravilni prehrani, saj so osnovni vir energije za organizem.

Delimo jih na enostavne (monosaharidi, disaharidi), ki so hitro prebavljivi in na sestavljene (polisaharidi), ki se prebavljajo počasneje. Enostavni ogljikovi hidrati hitreje prehajajo v kri in zato ponudijo telesu hitrejši vir energije, sestavljeni ogljikovi hidrati pa se presnavljajo počasneje, tako da telesu dovajajo energijo v daljšem časovnem obdobju in poskrbijo za konstanten nivo inzulina v krvi.

Pri vsaki seriji energisjkih ploščic Athlete Energy Bar se izvajajo strogi postopki testiranja, ki zagotavljajo, da so energijske ploščice popolnoma varne za uživanje.

Energijska ploščica Athlete Energy Bar je odlična izbira za vse psihično in fizično aktivne, saj vam žitne ploščice ponovno zapolnijo zaloge glikogena v skeletnih mišicah.

Navodila za uporabo

Ker ima energijska ploščica Athlete tako naraven okus banane, se vedno prileže kot izvrsten dodatek ali nadomestilo obroka ter pred oz. med telesno aktivnostjo.

Uživanje Athlete energijskih tablic priporočamo do pol ure pred treningom ali povečano telesno aktivnostj ter po potrebi tudi med treningom.

Sestavine

glukozni sirup, ovseni kosmiči, invertni sladkorni sirup, riževa moka, sladkor, bananin sadni pripravek 9,1% (banana pire koncentrat, fruktozno-glukozni sirup, hruška pire koncentrat, glukozni sirup, vlažilec: glicerol; sladkor, pšenična vlakna, palmina maščoba, želirno sredstvo: pektin; sredstvo za uravnavanje kislosti: jabolčna kislina; arome, koncentrat iz limoninega soka), rozine, ekstrudirani koruzni kosmiči (koruzna moka, pšenična moka, sladkor, pšenični slad, sol, arome), med, palmina maščoba, pšenična moka, pšenični slad, pšenični gluten, arome (vsebuje mlečne derivate), emulgator: sojin lecitin; sol, glukoza.

 Vsebuje: pšenico, sojo, oves, gluten, mleko.
Lahko vsebuje sledi: oreščkov, arašidov in sezama.

Hranilna vrednost

 

na 100 g

na 50 g

Energijska vrednost

1530 kJ/361 kcal

765 kJ/181 kcal

Maščobe

4,3 g

2,1 g

Nasičene maščobne kisline

1,6 g

0,8 g

Ogljikovi hidrati

75,5 g

37,7 g

Sladkorji

41,1 g

20,6 g

Prehranske vlaknine

3,4 g

1,7 g

Beljakovine

4,2 g

2,1 g

Sol

0,29 g

0,15 g

 

Ocene in komentarji

Skupna ocena
(based on 4 reviews)
Cena
Učinek
Kakovost
 1. Guest submission

  Objavil Saša 30.10.2017

  Odlična energijska ploščica pred težkimi treningi.

 2. Guest submission

  Objavil Alma Potočnik 31.03.2016

  Sem Alma Potočnik, košarkarica ženskega košarkarskega kluba Athlete Celje. To proteinsko ploščico uporabljam med tekmami, da mi povrne energijo. Z njo sem zelo zadovoljna.

 3. Guest submission

  Objavil Klavdija Oblak 31.03.2016

  Sem trenerka v ŽKK Athlete Celje in glede na natrpanost treningov v popoldanskem času sem zelo zadovoljna, da imam pri sebi protein bar banano, saj jo lahko na hitro pojem med treningi, me nasiti ter dvigne nivo energije.

 4. Guest submission

  Objavil Branka 11.03.2016

  Tale energijska ploščica je vedno v moji torbi, ker se mi v službi velikokrat zgodi, da se na malico spomnim, ko že pošteno kruli v želodcu. Aja, pa okus je super. :)

Dodaj svojo oceno izdelka!

Cena 0 od 5
Učinek 0 od 5
Kakovost 0 od 5