Athlete blog

30Nov
30Nov

Vsi vemo kako nastanejo klasične palačinke: jajca, moka, sladkor, sol, mleko,... Vse damo na ogenj, obrnemo in premažemo z nadevom. Kaj pa se zgodi, ko si zaželimo okusnih palačink z visokim deležem beljakovin? Sledi spodnjemu receptu in dobil boš odgovor!

16Nov
16Nov

ZASVOJENI S SLADKORJEM?

Avtor: Athlete

Zakaj se tako radi predajamo tej sladki razvadi vam razkrijemo v nadaljevanju. PREBERI VEČ O TEM!

03Nov
03Nov

Regeneracija po maratonu

Avtor: Andrej Potrata, Športni terapevt

Maraton predstavlja za naše telo veliko preizkušnjo, povzroča velik oksidativni stres, posledično pa vnetje telesa,  kar se da sklepati na podlagi prostih radikalov, poškodb lipidov in DNK ter zmanjšanih vrednosti antioksidantov v krvi.  PREBERI VEČ O TEM!

26Oct
26Oct

Kokosove bombice

Avtor: Mojca's HIIT Kitchen

Tokrat nam je Mojca, iz Mojca's HIIT Kitchen, ki je hkrati tudi vaditeljica vodenih vadb, pripravila recept, ki bo zadovoljil vse okuse, poleg tega pa bo prispeval tudi k zadovoljitvi vaših dnevnih potreb po beljakovinah.

20Oct
20Oct

Ali veš, katera živila je potrebno zaužiti, da boš pri svojem treningu dal od sebe maksimalno? PREVERI!

20Oct
20Oct

Do Ljubljanskega maratona je le še dober teden dni.  Največja napaka, ki jo lahko sedaj naredite je, da skušate nadoknaditi zamujene treninge. Žal, kar ste natrenirali, ste natrenirali. Zadnji teden je čas za počitek. PREBERI VEČ O TEM!

12Oct
12Oct

Ogljikovi hidrati bodo vaš glavni vir energije v zadnjih dneh pred tekmo. Povečali bodo vašo zmogljivost in pospešili okrevanje po treningih, hkrati pa vas bodo ščitili tudi pred dehidracijo, saj nase vežejo veliko vode. PREBERI VEČ!

06Oct
06Oct

TEK V KLANEC

Avtor: Andrej Potrata, športni terapevt

V tokratnem blogu Andrej Potrata piše o teku v klanec. V prispevku boste izvedeli vse o obremenitvah pri teku v klanec, kako tek v klanec deluje, kakšne so prednosti tovrstnega teka ter nekaj konkretnih nasvetov o tem, kako teči v klanec. PREBERI VEČ O TEM!

28Sep
28Sep

Preteči 21 ali 42 km ni mačji kašelj, saj je to razdalja, ki zahteva dobre priprave in veliko kvalitetnega treninga. Najbolj pomembno je, da s treningom začnete pravočasno in si postopoma nabirate zadostno kilometrino ter tekaške treninge kombinirate z vajami za moč. PREBERI VEČ! 

22Sep
22Sep

Athlete je prepoznavni liniji gelov, ki jih odlikuje visoka kakovost, naravne surovine ter idealno razmerje snovi za vrhunske rezultate, dodal še različico v vrečki.PREVERI VEČ O TEM!

Ustvarjeno
Naraščajoče
artiklov na stran
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7