Athlete blog

16Jan
16Jan

Vsi obožujemo palačinke! Sladke, slane, zapečene,… Kakršnekoli… Verjetno prav nobene izmed njih, ne bodo dolgo ostale na krožniku. Če pa želite v svojo prehrano vnesti dovolj beljakovin, potem zagotovo morate izbrati te slastne proteinske palačinke!

13Jan
13Jan

Tilen Debelak, vsestranski smučar, najbolj poznan po disciplini superveleslaloma, se tudi to zimo podi po belih strminah skupaj z prvo slovensko funkcionalno športno prehrano Athlete!

08Jan
08Jan

Če se tudi vi vrtite v začaranem krogu pridobivanja in izgubljanja kilogramov, potem imamo končno pravo rešitev za vas!

29Dec
29Dec

Novoletne zaobljube

Avtor: Athlete

Letos bom pa res! Ja, letos pa bom izpolnila vse obljube, ki si jih bom zadala ob novem letu. Znano? Potem moraš nujno prebrati več o tem!

28Dec
28Dec

ATHLETE MALA MALCA

Avtor: Athlete

Gotovo že veste, s kakšnimi dobrotami boste za praznike obložili mizo.Kaj pa potem?Razmislite že danes, kako boste po praznikih razbremenili svoje telo, ga očistili ter izgubili odvečne kilograme! PREBERI VEČ O TEM!

22Dec
22Dec

Dejstvo je, da so trebušne mišice v 95% odvisne od prehranjevanja in samo v 5% od vadbe! Kar pomeni, da bodo izklesane trebušne mišice odvisne od tega, kaj boste prav vsak dan pojedli. Nekateri svetujejo, da si lahko vzamete kak dan v tednu in pojeste kar hočete in kolikor hočete, vendar stvar ni tako preprosta.Preberi več o tem!

22Dec
22Dec

Kako razviti six pack?

Avtor: Athlete

Si tudi ti eden tistih, ki se sprašuje kako najhitreje do vidnih trebušnih mišic? Če si odgovoril pritrdilno, potem si nujno pogleji kakšen je naš recept!

14Dec
14Dec

SE TI ŠE NE VALJČKAŠ?

Avtor: Athlete

Valjček lahko za "razbitje" mišičnih vozličkov uporabite na vratu, ramenih, hrbtu, zadnjici, nogah,... Valček postavite na razbolelo mesto,... PREBERI VEČ O TEM!

14Dec
14Dec

Kaj je PeptoPro?

Avtor: Athlete

PeptoPro je izjemno napredna formula edinstvenih di- in tripeptitdov, ki so zasnovani iz hidroliziranega kazeina. Vsebuje 20 aminokislin, ki jih mišice potrebujejo za sintezo proteinov. PREBERI VEČ O TEM!

01Dec
01Dec

GENERALKA PRED SMUČARSKO SEZONO

Avtor: Andrej Potrata, športni terapevt

Športni terapevt Andrej Potrata je posebej za bralce Athlete bloga pripravil širok nabor vaj, ki vas bodo spravile v formo pred smučarsko sezono. PREBERI VEČ O TEM!

Ustvarjeno
Naraščajoče
artiklov na stran
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6