Athlete blog

21Mar
21Mar

V Sloveniji je zakoreninjena tradicija kakovosti domačih izdelkov. Tudi v Proanu poznamo številne postopke, s pomočjo katerih se iz najkvalitetnejših surovin pripravlja zdrava hrana in funkcijsko kakovostna športna prehrana, ki se trži pod blagovno znamko Athlete športna prehrana. Preberi več o tem!

14Mar
14Mar

Se tudi vi med vadbo srečujete s suhimi usti, ste utrujeni in brez energije?Pozabite vodo! Z Athlete Isotonic boš te težave takoj odpravil in začel uživati v vadbi. Tako smo poiskali odgovor, kaj piti med, pred in po vadbi. Preberi več!

28Feb
28Feb

Kdor teče, zlo ne misli!

Avtor: Athlete

Tek ne ustvari samo popolne postave, ampak poskrbi tudi za notranje zdravje. Pobegnite slabi volji in depresiji v športnih copatih - glede na raziskave, je to popolnoma mogoče.

22Feb
22Feb

Čeprav se proteini večkrat povezujejo s pridobivanjem mišične mase, so ključnega pomena tudi takrat, ko hočemo shujšati, saj se z večjo mišično maso pospešita tako presnova, kot kurjenje kalorij. Athlete športna prehrana je razvila svojo linijo proteinov, ki lahko služi prav temu. PREBERI VEČ O TEM!

22Feb
22Feb

PROTEINI NISO STEROIDI

Avtor: Athlete

Fitnes, lepo oblikovana mišičasta telesa,…steroidi. Še vedno veliko posameznikov najprej pomisli na nedovoljena sredstva, vendar pa proteini niso steroidi. Preberi več o tem!

14Feb
14Feb

Podiramo mite in razkrivamo resnice o vitaminsikh dodatkih. PREVERI!

12Feb
12Feb

Saška že ima svojo ATHLETE BRISAČKO, pa ti? Sedaj imaš možnost, da jo osvojiš!PREBERI VEČ O TEM!

01Feb
01Feb

Za kopičenje kilogramov obstajata dva glavna razloga: ali zaužijemo preveč “tolažilne hrane” (sladko, slano, nezdravi prigrizki,…) ali pa se premalo gibamo. Da pa letos do tega ne bi prišlo, vam razkrivamo 5 trikov, ki bodo preprečili zimsko kopičenje kilogramov.

31Jan
31Jan

Jan Vaukman, slovenski reper, premika meje skupaj z športno prehrano Athlete. Poglej več!

16Jan
16Jan

KAJ POMENI WHEY?

Avtor: Athlete

Z besedo whey označujemo sirotkine beljakovine, torej beljakovine pridobljene iz sirotke, ki so izjemno učinkovite pri izgradnji mišic. Sirotka nastane kot stranski produkt pri pridelavi sira, njena najpopularnejša raba pa so definitivno beljakovinski praški oziroma WHEY proteini. PREBERI VEČ O TEM!

Ustvarjeno
Naraščajoče
artiklov na stran
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5