Athlete blog

15Jun
15Jun

Nagradna igra – Osvoji vstopnico za TUŠEV TEK BARV 2017. SODELUJ zdaj!

31May
31May

Esencialne aminokisline so posebne predvsem zato, ker jih telo ne more sintetizirati samo in jih moramo zato v telo nujno vnašati s prehrano. To so: izolevcin, levcin, lizin, metionin, fenilalanin, treonin, triptofan, valin, pri argininu in histidinu pa je potreba po vnosu s hrano odvisna od posameznika. Preberi več o tem!

05May
05May

DAN BREZPLAČNE POŠTNINE

Avtor: Athlete
Samo danes te razvajamo z brezplačno poštnino!

03May
03May

KAJ POMENI IZOTONIK?

Avtor: Athlete

Z besedo izotonik označujemo koncentracijo raztopljenih delcev v raztopini, ki je lahko napitek ali gel. Da je napitek ali gel izotoničen, mora imeti enako koncentracijo raztopljenih delcev, kakor jo ima tekočina v celicah telesa. Preberi več o tem!

19Apr
19Apr

Se še spomniš, kako je bilo, ko si popoldneve preživel s preskakovanjem gumitvista ali pa ko si pri uri športne vzgoje moral preskočiti tisto smotano “kozo”? Vsi se radi vračamo v čase, ko smo še bili majhni. Tako smo se mi vrnili v preteklost in preverili kakšno je bilo življenje v 90-ih. PREVERI TUDI TI!

13Apr
13Apr

Si predstavljaš tisti občutek, ko sediš v naslonjaču in opravljaš svoje naročilo preko www.athlete-nutrition.eu, pri tem pa zraven še zaslužiš? Ne? Naj te potolažimo, da je od danes dalje vse mogoče, saj smo se pridružili WEE parnerstvu, z čimer boš lahko ob vsakem naslednjem nakupu prislužil dodatnih 5% popusta v obliki denarja.

03Apr
03Apr

Tako imenovana piramida zdrave prehrane se je v zadnjih nekaj letih začela spreminjati. Strokovnjaki pravijo, da zaužijemo vse preveč ogljikovih hidratov in enostavnih sladkorjev, hkrati pa ugotavljajo posledice zadostnega vnosa beljakovin v našo vsakodnevno prehrano. Preberi več.

02Apr
02Apr

Nadaljuj z branjem recepta ki je vsekakor bolj zdrav kot pa kakšna sladkarija iz trgovinskih polic!

28Mar
28Mar

Postali smo WEE PARTNER

Avtor: Athlete

Postali smo ponosni WEE partner. Te zanima kaj to pomeni zate? Potem moraš nujno prebrati VEČ!

22Mar
22Mar

Kaj narediti, ko v času pomladi vsi pokajo po šivih od energije, razen vas? Zmanjšanje koncentracije, zaspanost in brezvoljnost, so le nektareri izmed simpotomov spomladanske utrujenosti. Vendar pa vse ni tako črno, saj se rešitev lahko skriva v pravi prehrani, ki jo predstavljajo živila, ki so bogata z vitamini in minerali. Katera živila so to, si bomo pogledali v nadaljevanju.
Ustvarjeno
Naraščajoče
artiklov na stran
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5