Athlete blog

05Nov
05Nov

Na srečo obstajajo triki, ki pomagajo pomiriti mačka do naslednje alkoholne avanture. PREBERI VEČ O TEM!

01Nov
01Nov

Je naravna hranilna snov, ki je nepogrešljiva pri energetskem metabolizmu. L-karnitin je najpomembnejši element v zadnji procesni fazi, ki razgrajuje maščobo. Preberi več o tem!

24Oct
24Oct

Zakaj nadomeščati L-karnitin?

Avtor: Mila Terčelj, mag. dietetike; univ. dipl. inž. živilske tehnologije

Pri omembi L-karnitin velika večina ljudi pomisli na izgubo odvečnih kilogramov, oziroma hujšanje, vendar je veliko več od tega. Preberi več o tem!

23Oct
23Oct

S trdimi treningi in s pomočjo športne prehrane Athlete je Gregor tudi aktualni evropski prvak, ki bo naslov branil 28.10.2017 v Mariboru. Gregorjev izzivalec je izkušeni danec Vinogradov Christensen, ki bi se z njim moral spopasti že lani, vendar je borba zaradi poškodbe danca padla v vodo. 

 

18Oct
18Oct

Verjetno vam še niso povedali, vendar je res! Naredili smo test vitamina C, različnih proizvajalcev in prišli do osupljivih rezultatov! Preveri! 

15Aug
15Aug

Vam je dovolj vsakodnevnega boja s kilogrami, ki ga vedno znova izgubljate? Se zavedate, da imate visok holesterol in vas zato skrbi za vaše zdravje? Ključna rešitev je ATHLETE MALA MAL'CA!

07Aug
07Aug

ATHLETE te išče! Ne za tek, fitnes ali kolo (no, to je del postranskih službenih aktivnosti).  Iščemo te  v disciplini RAZVOJA IZDELKOV v prehrambeni industriji. Si ti tisti pravi/ prava RAZVOJNI TEHNOLOG/ TEHNOLOGINJA?

 

12Jul
12Jul

Pripravili smo vam zdrav zajtrk, za katerega je potrebnih le nekaj minut, vendar pa vas bo nasitil kot prava energijska bomba!

30Jun
30Jun

Pripravili smo video v katerem najdeš bolj zdrav sladoled, za katerega potrebuješ le eno sestavino. POGLEJ SI VIDEO!

21Jun
21Jun

Utrujenost, izgubljanje las, bolečine v trebuhu,... Vse to je lahko posledica pomanjkanja vitaminov. Da pa boste zmeraj polni energije in zdravja, si poglejmo znake, ki vas bodo opozorili, da vam primanjkuje vitaminov. Preberi več o tem!

 

Ustvarjeno
Naraščajoče
artiklov na stran
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5