Athlete blog

15Aug
15Aug

Vam je dovolj vsakodnevnega boja s kilogrami, ki ga vedno znova izgubljate? Se zavedate, da imate visok holesterol in vas zato skrbi za vaše zdravje? Ključna rešitev je ATHLETE MALA MAL'CA!

08Aug
08Aug

Je naravna hranilna snov, ki je nepogrešljiva pri energetskem metabolizmu. L-karnitin je najpomembnejši element v zadnji procesni fazi, ki razgrajuje maščobo. Preberi več o tem!

07Aug
07Aug

ATHLETE te išče! Ne za tek, fitnes ali kolo (no, to je del postranskih službenih aktivnosti).  Iščemo te  v disciplini RAZVOJA IZDELKOV v prehrambeni industriji. Si ti tisti pravi/ prava RAZVOJNI TEHNOLOG/ TEHNOLOGINJA?

 

12Jul
12Jul

Pripravili smo vam zdrav zajtrk, za katerega je potrebnih le nekaj minut, vendar pa vas bo nasitil kot prava energijska bomba!

30Jun
30Jun

Pripravili smo video v katerem najdeš bolj zdrav sladoled, za katerega potrebuješ le eno sestavino. POGLEJ SI VIDEO!

21Jun
21Jun

Utrujenost, izgubljanje las, bolečine v trebuhu,... Vse to je lahko posledica pomanjkanja vitaminov. Da pa boste zmeraj polni energije in zdravja, si poglejmo znake, ki vas bodo opozorili, da vam primanjkuje vitaminov. Preberi več o tem!

 

15Jun
15Jun

Nagradna igra – Osvoji vstopnico za TUŠEV TEK BARV 2017. SODELUJ zdaj!

31May
31May

Esencialne aminokisline so posebne predvsem zato, ker jih telo ne more sintetizirati samo in jih moramo zato v telo nujno vnašati s prehrano. To so: izolevcin, levcin, lizin, metionin, fenilalanin, treonin, triptofan, valin, pri argininu in histidinu pa je potreba po vnosu s hrano odvisna od posameznika. Preberi več o tem!

05May
05May

DAN BREZPLAČNE POŠTNINE

Avtor: Athlete
Samo danes te razvajamo z brezplačno poštnino!

03May
03May

KAJ POMENI IZOTONIK?

Avtor: Athlete

Z besedo izotonik označujemo koncentracijo raztopljenih delcev v raztopini, ki je lahko napitek ali gel. Da je napitek ali gel izotoničen, mora imeti enako koncentracijo raztopljenih delcev, kakor jo ima tekočina v celicah telesa. Preberi več o tem!

Ustvarjeno
Naraščajoče
artiklov na stran
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5